27. Luc Vandevelde

44 jaar – zelfstandig verpleegkundige – Leopoldlaan – luc@smseeklo.be

3 antwoorden op “27. Luc Vandevelde”

 1. Aan Luc Vandevelde de nieuwe burgemeester van Eeklo.

  Proficiat, ik gun echt iedereen zijn positie.
  (alhoewel sorry dat ik het moet zeggen, maar u had 3 partijen nodig om er te geraken en het is u toch gelukt om het postje van burgemeester te bekomen). Ik hoop dan dit niet het enige dat telt en dat u er echt voor gaat in het belang van Eeklo.
  Ik heb u vroeger reeds leren kennen en ik hoop dat u recht door zee gaat maar ook het belang van de burger van Eeklo in het oog houd, dit is nu toch de voornaamste basis van uw functie.

  Sorry, ik heb echt niets persoonlijk tegen u, maar ik vrees dat u toch een beetje uit de bocht, maar ik hoop dat je het waar maakt voor Eeklo en ook voor Zonneheem. (dat spijtig genoeg niet in uw nieuwjaarsboodschap zelfs niet vermeld word)

  Uw eerste meldingen zijn niet zo positief bevonden bij de meeste mensen. Ik heb niets persoonlijk tegen u, en ik hoop dat u zich beraad voor u begint. Ik ben een oude vrouw van 81 jaar en heb al veel zien passeren in Eeklo. Straf uw vroegere burgemeester en schepencollege dan ook niet af, u moet het immers zelf nog waar maken, ik ben benieuwd en ik hoop voor u het beste.

  Toch wil ik u zeker succes wensen en hoop dat u het goed voor hebt voor ons Eeklo en in bijzonder voor “Het Zonneheem”. Zonneheem is iets dat de senioren nodig hebben. Ja er is veel dat u moet waarmaken , maar denk daarbij ook eens aan de ouderen van Eeklo.

  Ondanks mijn misschien negatieve instelling, wens ik u veel succes en hoop echt dat u het voor Eeklo waar maakt. Ik wens u veel succes en het beste voor Eeklo.

  Met afwachtende groeten, Jacqueline

 2. Hey ik ben Alex ik zou graag weten staat sms echt los van alle andere partijen zijn jullie de enige zulke partij in eeklo en België wat is jullie toekomst gaan jullie veel verder dan dat? wat gebeurt er volgend jaar met de nieuwe verkiezingen kunnen jullie je dan ook partijen stellen???

 3. Ah eindelijk is die poolse wagen weg…proficiat !! Voor uw tussenkomst..wij hadden ook al naar de politie gebeld en kregen volgend antwoord:
  “De wagen staat correct geparkeerd “. Punt .
  Ha haaaa ..om 7 dood te lachen he

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.