Het stadsbestuur deelt mee

Van maandag 5 tot vrijdag 9 augustus is de Kerkstraat ter hoogte van huisnummer 13 afgesloten voor het verkeer omwille van het slopen van een woning. Het verkeer wordt omgeleid via het Kerkplein en de Prinsenhofstraat.

Van dinsdag 6 tot dinsdag 13 augustus worden twee koppelputten gemaakt: één aan de hoek Boelare-Teirlinckstraat en één aan de hoek Raamstraat-Kerkstraat. Ter hoogte van deze putten wordt de rijweg afgesloten voor het verkeer. In de Teirlinckstraat wijzigt de rijrichting. Tijdens de werken kan je vanuit de Prinsenhofstraat rechts de Teirlinckstraat inrijden. Door de werken in de Raamstraat wordt het verkeer omgeleid via de Melkerij.

Er zijn werken voorzien in de Leopoldlaan ter hoogte van de huisnummers 63 tot en met 67 en van huisnummer 86 tot en met 88. Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van Eandis. Door deze werken zullen er tijdelijke verkeerslichten geplaatst worden. Aangezien er werken bezig zijn, zal de doorgang moeilijker verlopen dan normaal. De werken zijn gepland tussen 6 augustus en 14 augustus dit gedurende 5 werkdagen.

De werken aan de Moerstraat / Hoogstraat (aanleggen van een gasleiding) zijn nog niet volledig afgewerkt. Ze worden voortgezet tussen 6 augustus en 31 augustus.

Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 30 augustus wordt de tweede fase van de werken in de Zuidmoerstraat uitgevoerd, tussen de Dullaert en de Gulden Sporenstraat. Het verkeer wordt omgeleid via Dullaert, Hendrik Consciencestraat en Gulden Sporenstraat.

Van 9 tot en met 14 augustus is het Kerkplein t.h.v. huisnummer 1 afgesloten wegens de plaatsing van een hoogtewerker. Het verkeer wordt omgeleid via de Zilverstraat.

Van maandag 12 augustus tot 30 september worden verder werken uitgevoerd in de Kerkstraat (huisnummers 14 tot 46) en in de Teirlinckstraat (huisnummers 41 tot 77à. De overkoppelingen voor gas en elektriciteit dienen te worden uitgevoerd nadat de nieuwe leidingen afgelopen maanden werden aangelegd. De rijweg wordt afgesloten tussen 7.30 en 17 uur, op werkdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.