6 antwoorden op “Programma 2018”

  1. Net in Eeklo komen wonen, mooie stad maar inderdaad een hoop te doen. Het gratis parkeren voor groene en hybride wagens e een goed idee maar dit is enkel voor mensen met geld, misschien kunnen de winkeliers de eerste 2 uur betalen zodat eeklo voor iedereen toegankelijk word. Zorgen dat de panden huurbaasr zijn zodat winkeliers blijven en niet de hoofdprijs moeten betalen. De straten schoon en leegstand weg afbraak woningen weg.

  2. Ik zou al beginnen met de verloedering van het stadscentrum aan te pakken. De leegstand, meer groen, stationsomgeving aanpakken en zorgen voor een goed parkeerbeleid

  3. Het pakt me niet. Nogal vage omschrijvingen van wat echte acties zouden moeten worden. Als oppositiepartij moet je met STERKE punten en duidelijke acties komen. Geen mens ligt wakker van het interne personeelsbeleid en de talenten van de stadsambtenaren (ik trek hun talenten niet in twijfel); wél van de doortocht van de N9, het uitblijven van een echte ring, de verloedering van de binnenstad, het parkeerbeleid … Als Stad Met Stijl wil scoren dan zoeken we net naar het ontbreken van die stijl vandaag; Eeklo is een vervallen provinciestad. Stijlloos.

  4. 1) Daarnet jullie verkiezingsprogramma gelezen. Niet onder de indruk, weinig concreets, weinig nieuws en veel holle woorden. Kortom de klassieke verkiezingspolemiek. Als er dan iets concreets in staat dan is er weinig verschil met de andere partijen.
    2) Stel voor om het aantal partijen in Eeklo af te bouwen, nu heerst versnippering. Dat zal een moeilijke coalitie worden of zijn er al afspraken ?

  5. Evenwichtig, breed, praktisch en voor-alle-eeklonaars programma. Ook goed voor de kleinere bedrijfjes en handelaars. Ik zou enkel nog wat meer “groene” accenten aanbrengen. Vb. onbeperkt gratis parkeren voor groene wagens (hybride en elektrische). Vb. waar mogelijk bomen (her)aanplanten (marktplein, middenberm markt tot station, Willemsplein, Leopoldlaan…) En inderdaad geen extra industrieterrein nodig. Eerst de bestaande ten volle benutten.

  6. Volledig programma , goed gewerkt
    Ik zou onderaan het 10 puntenprogramma de link naar het volledig verkiezingsprogramma plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.